אטריות עם כרוב הדפס שלח לחבר
החומרים:

1 כרוב פרוס דק

2 בצלים בינוניים קצוצים

שמן לטיגון

200 גרם אטריות מרובעות

מלח, פילפל

קימללא הכרחי

אופן ההכנה:

מטגנים את הבצל ומוסיפים את הכרוב, ממשיכים לבשל עד שהכרוב מקבל גוון חום צלוי (הכרוב צריך להיות רך ובלי נוזלים).

בסיר נפרד מבשלים את האטריות במי מלח ומסננים.

מוסיפים את האטריות לכרוב ומערבבים, מתבלים במלח ובפילפל שחור ומגישים חם.

לאוהבי הקימללקראת סוף הבישול מערבבים כף זרעי קימל במעט שמן חם ומוסיפים אותם לתבשיל.

 

 

הדפס | שלח לחבר


הפרק נכתב ברצון טוב וכוונה כנה. תגובות, תיקונים והשלמות מציבור הקוראים יתקבלו ברצון, בעזרת מערכת התגובות להלן.
הוספת תגובה: שמור את תגובתך עניינית וקשורה לפרק זה. תגובות לא רלוונטיות או פוגעות יימחקו.
הקוד המופיע למטה נועד למנוע דואר-זבל ותגובות אוטומטיות. הכנס קוד זה בשדה המתאים לפני שליחת התגובה.

שם:
תגובה:

קוד: Code