דייסת סולת הדפס שלח לחבר

ארוחת בוקר וערב - ביום שהופיעה הדייסה בארוחת הבוקר ידענו שהחורף הגיע רשמית להעוגן, וכשהיה ממש חורף קיבלנו דייסה גם בערב.

החומרים:

1 ליטר חלב
3/4 כוס סולת
50 גרם מרגרינה
סוכר לפי הטעם

:אופן ההכנה

 יוצקים את החלב לסיר, מוסיפים את הסוכר והמרגרינה ומחממים.
כשנוצר קרום דק מוסיפים את הסולת בהדרגה ותוך כדי בחישה, מנמיכים את האש ומבשלים עד שהדייסה מתעבה.  
חשוב לבחוש מדי פעם.
מגישים עם סוכר מעורבב בקינמון.
 

הדפס | שלח לחבר


הפרק נכתב ברצון טוב וכוונה כנה. תגובות, תיקונים והשלמות מציבור הקוראים יתקבלו ברצון, בעזרת מערכת התגובות להלן.
הוספת תגובה: שמור את תגובתך עניינית וקשורה לפרק זה. תגובות לא רלוונטיות או פוגעות יימחקו.
הקוד המופיע למטה נועד למנוע דואר-זבל ותגובות אוטומטיות. הכנס קוד זה בשדה המתאים לפני שליחת התגובה.

שם:
תגובה:

קוד: Code

 
< קודם